Altijd veel ondeugend erotiek nieuws op Erotiki.nl

VVD naait PVDA

Jolande van Veluw en Paul Depla

In Nijmegen is een grote sex rel ontstaan in de gemeenteraad. Het vrouwelijke raadslid voor de VVD Jolanda van Veluw stond erop de potentie van Paul Depla te testen na een raadsvergadering. Wat denk je ervan Paul, trek in een 1 op 1 vergadering? Dan hou ik je microfoon goed vast, en zal er eens lekker geil tegen kletsen. Helaas draaide de beveiligings camera's in het fietsenhok op dat moment, en werd het snorkelen van Jolanda en Paul op film vast gelegd. Dat noemen we nu nog eens je PVDA collega oraal een oor aan naaien.

Dag meest sexy milf ter wereld

Sexy milf Anna Nicole Smith

Ja heren helaas, de meeste sexy Milf ter wererld is naar de andere gegaan. Ex-playmate van 1993 en fotomodel Anna Nicole Smith is onverwacht overleden. Hoe ondeugend ze ook was, boven zullen ze vast wel een plekje voor haar hebben en de poorten wijd open zetten voor Anna. Amerikaanse Milf liefhebbers zijn op playboy.com begonnen met treuren tot ze zelf naar boven mogen om weer van haar te kunnen genieten.

Beleef, voel en geniet van erotische fotografie

Eccentris erotische fotografie

Een dikke tip vermelding waard! Je hebt websites met erotische fotografie maar op Eccentris gaat ze net even een stapje verder.
Op deze werkelijk gave flash site presenteerd fotograaf Sacha Dean Byan onder het genot van trace muziek zijn portofolio.

En een tipje van onze kant neem zeker een kijkje in de categorie "Edge" je kunt door de foto's heen scrollen door in de foto te klikken.

Go for it op eccentris
Dagelijks nieuws over erotiek in alle vormen.