Even lekker zwemmen met een mollige vrouw denkt Marc

Mijn vriendin en ik zeggen weleens tegen elkaar" we zijn niet slank, ook niet dik, maar we leven er lekker van". Maar als je maat 42/44 hebt dan ben je wel mollig. Ik ben dus een mollige vrouw! Toch weerhield mij dit er niet van om iedere week een duik te nemen in het zwembad. Ik moet dan wel toegeven dat als ik langs het water liep ik mijn buik wel in probeerde te houden. Maar dan was het toch de omvang van mijn billen of benen dat mensen heus wel zagen dat ik mollig ben. Toch vond ik dat uurtje zwemmen op de vrijdag avond een gezellig uitje. Na afloop borrellen we nog wat na en gaan dan rond elf uur naar huis. Ook de badmeester zit gezellig bij ons. Bijna al zijn collega's zijn al weg op dat tijdstip. Er is alleen nog een dame achter de bar.

Die ene vrijdag zaten we nog maar met een heel klein groepje toen het bijna tijd was om huiswaarts te keren. Het collegaatje van de badmeester liet weten al naar huis te gaan. Haar zoontje was de volgende dag jarig en ze moest de boel thuis nog versieren. Mark onze badmeester zou afsluiten en de laatste troep opruimen. We dronken ons glas leeg en maakte aanstalte om op te stappen. Mark pakte me bij mijn hand, en vroeg of ik hem mee wilde helpen met opruimen. Natuurlijk zou ik hem even meehelpen. De rest vertrok en ik wilde direct opstaan om de lege glazen weg te gaan zetten, toen Mark mijn hand pakte. Hij zei:"drink nog even wat met me, Marscha". Ik was verbaasd voor zijn plotselinge interresse in mij. Het was namelijk een ongelooflijk lekker ding. Met een echt zwemmers lijf. Strak en met brede schouders. Ik vroeg me dan ook af wat hij in een mollige vrouw zag. Maar toch stemde ik erin mee om nog een wijntje te nemen. We raakte gezellig aan de praat. Toch werd ik vaak afgeleid als ik dacht aan Mark in zijn zwembroek. Ik had al vaker gefacineerd gekeken naar de bobbel in zijn zwembroek en ik kan je verzekeren dat dat er niet kinderachtig uitzag. Zo te zien, of verbeelde ik het me, was Mark ook gezegend met een enorme paal. Ik schrok op van mijn gedachte toen Marc me vroeg of ik zin had om nog een baantje te trekken. Ik moet toegeven dat het zwembad met sfeerverlichting aan er heel aanlokkelijk uitzag maar ik reageerde niet gelijk enthousiast. Begon moeilijk te doen dat ik me dan weer om moest gaan kleden. Marks reactie daarop was:"dan doe je maar net als ik". Hij stond op en trok zijn shirt en trainingsbroek uit en daar stond hij, naakt! Het was denk ik de bevestiging dat Mark inderdaad een joekel van een paal had, dat ik ook mijn kleding uittrok. Wauw, reageerde hij bij het zien van mijn blote lijf. "Je ziet er lekker uit, ik hou wel van een maatje meer". Dat zo een lekker ding mijn lijf wist te waarderen had ik niet verwacht. Mark pakte mijn hand een samen liepen we richting bad. We sprongen erin en ik moet toegeven dat ik het heerlijk vond om bloot te zwemmen. Mark bleef in mijn buurt.

Toen ik even lag te drijven op mijn rug en genietend mijn ogen sloot, legde Mark zijn hand op mijn buik en de met de andere ondersteunde hij mijn rug. De spanning wat me te wachten zou komen te staan deed me besluiten om de ogen nog maar even gesloten te houden. Ik had dus ook niet aan zien komen dat Marc met zijn mond om mijn grote tepel heen dook. Hij begon zachtjes in mijn tepels te bijten. Mark kreunde bij de woorden het heerlijk te vinden om aan een maatje meer te mogen komen. Zijn hand die op mijn buik lag gleed naar beneden. Mark fluisterde in mijn oor: "lekkere dikke doos heb je Marscha". Door deze woorden kreeg ik ook het lef om onder water naar zijn paal te grijpen. Ik rukte er flink aan. Ondertussen maakte Mark mijn doos natter en natter. Zonder er erg in te hebben waren we inmiddels beland bij het peuterbad. "Ik wil je goed zien als ik mijn paal in je grot ga stoppen, ik word heet van je lekkere zachte vlees". Ik ging op handen en knieeen zitten, klaar om die enorme tampeloeris in mijn gleuf te voelen. Mark greep me bij mijn heupen en beukte met 1 beweging zijn paal in me. Ik voelde ook heus wel dat hij zijn hand op mijn iets te dikke buik hield, hij kneep zelfs in het vet wat daar zit. Ik had inmiddels wel door dat het juist mijn mollige figuur was wat Mark opwond. En deed daarom ook echt mijn best niet mijn buik in te houden. Ik stoote heftig mee met het ritme dat Mark aangaf en allebei kwamen we nat klaar. Wat niet vreemd is in een zwembad!

Copyright bescherming

Mollige vrouwen achter hun webcams.

Je kunt ook met mollige vrouwen live gaan webcammen. Geniet dus maar lekker van zo'n mollig mokkel.